Gratis offert på fönster och dörrar!

Funderar du på att byta till energieffektiva fönster? Då har du allt att vinna på att boka en kostnadsfri offert här och nu!
 

Vi tar ansvar från första kontakten

En fönsterexpert från oss bokar ett förutsättningslöst möte. Där informerar vi om vilka olika fönstersystem som finns och diskuterar med er om vad som passar just ert hus. Vår fönsterexpert gör även en enklare uppmätning av fönster för att kunna lämna en offert. Besöket är givetvis helt kostnadsfritt och helt utan köpkrav.
 

Vad ingår i offerten?

Efter att vi har mätt upp alla fönster/dörrar och gått igenom förutsättningarna lämnar vi en offert där både fönster/dörrar och arbete ingår. Offerten är komplett inklusive smygar, foder, persienner, integrerade fönsterbänkar, fönsterbänkar, insektsnät, tilluftsventiler och fönsterbleck.

Boka gratis offert här!

Fyll i formuläret nedan och bli kontaktad av oss!

Boka tid
 

När du bokar en tid för hembesök hittar vi en tid som passar för er, efter detta behöver du inte göra mer än att välja en för er passande fönster-/ dörrlösning.

Vi stöttar och hjälper till under hela processen!

Vi kommer till er
 

Tillsammans med vår fönsterexpert hittar ni nya fönster/dörrar som passar till just ert hem, vi tar mått på plats. Ni får en offert där priset för både produkterna och monteringen framgår tydligt.

Vår snickare monterar
 

I detta skede monterar våra certifierade snickare bort dina nuvarande fönster/dörrar och monterar in de nya, måttanpassade fönstren/dörrarna. Vi ser till att allt ser snyggt ut med lister, foder och smygar.

Om ni vill kör vi även bort allt byggavfall mot en rimlig kostnad.

Ni godkänner
 

Efter montage går vi steg för steg igenom arbetet och funktionerna på de nya fönstren/dörrarna, så att du verkligen kan använda de nya funktionerna på rätt sätt. Betalning sker när du har godkänt slutresultatet.

Vi lämnar alltid garanti på både fönster/dörrar och montage enligt våra köpvillkor.